Groepsactiviteiten Gent

  • Unieke activiteiten
  • Begeleiding van A tot Z
  • Uw dag op maat

Een uniek aanbod aan groepsactiviteiten in Gent vindt u bij Artoria. We helpen u graag bij het samenstellen van een teambuilding dag, waarbij er gezorgd wordt voor een goede afwisseling tussen actie en ontspanning. Ontdek snel ons ruime aanbod.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

09 375 31 61 info@artoria.be

Teambuilding en andere groepsactiviteiten in Gent

Een dag teambuilding in Gent is een dag vol verassende groepsactiviteiten, waarbij uw medewerkers elkaar op een informele manier beter leren kennen. Daarbij wilt u wel dat het programma helemaal aansluit op uw wensen en verwachtingen. Daarom vindt u alvast in onze inspiratiebrochure een greep uit de activiteiten. Denk hierbij aan originele wandelingen met ervaren gidsen die een grondige kennis hebben van de geschiedenis van de stad.

Leer de stad of omgeving beter kennen

Wilt u graag tijdens uw teambuilding en groepsactiviteiten een beetje verder gaan dan de stadsgrenzen van Gent?  Dan is het mogelijk om uw event te organiseren in het rustieke Meetjesland en de mooie schilderachtig Leiestreek. Ook deze streken kennen we op ons duimpje. Daarbij bent u bij ons ook aan het juiste adres als u uw dag wilt laten doorgaan in een andere voertaal dan het Nederlands. Onze medewerkers beschikken over een ruime talenkennis.

Organiseer een dag op maat van uw bedrijf

Wilt u graag dat uw medewerkers genieten van een exclusieve maaltijd na de teambuilding? Dan zorgen we hier graag voor. We bieden graag diverse opties aan voor kleine én grote groepen. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvende prijsofferte voor uw teambuilding en groepsactiviteiten in Gent? Bel dan naar 09 375 31 61 of stuur een e-mail naar info@artoria.be.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

 
 

Artoria
Woestijnegoedlaan 16
9032 Gent – Wondelgem

Kantoor: Botermarkt 9, 9000 Gent