Kookworkshop Gent

  • Unieke activiteiten
  • Begeleiding van A tot Z
  • Uw dag op maat

Een kookworkshop organiseren in Gent voor uw bedrijf, geeft u best uit handen aan een specialist. Bij Artoria hebben we een ruime ervaring bij het organiseren van bedrijfsactiviteiten. Wilt u graag een culinaire uitdaging? Lees dan snel verder.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

09 375 31 61 info@artoria.be

Leer de smaken van de stad kennen tijdens een kookworkshop in Gent

Wat is er lekkerder dan een goede Gentse waterzooi of stoofvlees bereid met een lokaal bier? Proeven is natuurlijk altijd leuk, maar zelf deze gerechten bereiden met uw collega's versterkt de onderlinge band. De begeleiders van uw kookworkshop in Gent hebben een ruime ervaring met het koken met groepen en zorgen ervoor dat elke beginner een lekker gerecht op tafel tovert.

Laat het eten zakken tijdens een unieke wandeling

Naast een kookworkshop is het mogelijk om uw teambuilding verder uit te bereiden met diverse andere actieve en ontspannende activiteiten. Wilt u het eten graag even laten zakken? Dan is een stadswandeling met een ervaren gids een goed idee. Onze gidsen kennen alle in en outs van de stad en zorgen voor een unieke blik op deze culturele stad.

Bel voor al uw vragen

Wilt u een kookworkshop organiseren in Gent voor een kleine of grote groep? Dan zorgen we graag voor een onvergetelijke dag. Wat zijn uw verwachtingen en wensen? Laat het ons gerust weten als u belt naar 09 375 31 61 of stuur een e-mail naar info@artoria.be. We beantwoorden graag al uw vragen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

 
 

Artoria
Woestijnegoedlaan 16
9032 Gent – Wondelgem

Kantoor: Botermarkt 9, 9000 Gent