Bedrijfsfeest Gent

  • Unieke activiteiten
  • Begeleiding van A tot Z
  • Uw dag op maat

Een bedrijfsfeest in Gent organiseren, doet u samen met een professionele partner. Bij Artoria zorgen we graag voor de ideale locatie en juiste contacten om uw evenement onvergetelijk te maken. We hebben dan ook een passie voor het organiseren van bedrijfsevents. Ontdek snel de mogelijkheden.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

09 375 31 61 info@artoria.be

Laat uw bedrijfsfeest in Gent organiseren door een ervaren partner

Wanneer u een bedrijfsevent wilt organiseren, is het handig als u hiervoor slechts een partner hoeft in te schakelen. We begeleiden uw bedrijfsfeest in Gent dan ook van A tot Z. Hierbij gaan we op zoek naar een goede locatie, zorgen we voor een geschikte catering en organiseren we graag een originele activiteit als u dat wenst. We nemen dan ook graag de tijd om na te denken op welke manier we uw medewerkers, partners of klanten in de bloemetjes kunnen zetten. Daarbij is uw bedrijfsevent altijd op maat van uw bedrijf. U blijft zelf de touwtjes in handen hebben over iedere beslissing.

Ontdek de troeven van Gent

Uw evenement wordt altijd georganiseerd binnen uw budget en volgens uw verwachtingen. Daarbij speelt uw bedrijfsfeest zich af in het prachtige decor van Gent. Door ons ruime netwerk zorgen we er altijd voor dat u uw bedrijfsevent kunt organiseren in een echt unieke locatie vol geschiedenis. Als u dat wenst, bieden we uw gasten ook een begeleide wandeling door de stad aan met een ervaren gids, die heel wat leuke anekdotes kent.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u graag meer weten over hoe wij aan de slag gaan bij het organiseren van uw bedrijfsevent? Of wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 09 375 31 61 of stuur een e-mail naar info@artoria.be.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

 
 

Artoria
Woestijnegoedlaan 16
9032 Gent – Wondelgem

Kantoor: Botermarkt 9, 9000 Gent