Bedrijfsuitje Gent

  • Unieke activiteiten
  • Begeleiding van A tot Z
  • Uw dag op maat

Een bedrijfsuitje in Gent of omgeving organiseren doet u bij Artoria. Wij hebben een ruime expertise met het realiseren van teambuildings voor kleine en grote groepen. Wilt u graag met uw team op een originele manier de stad ontdekken? Lees dan snel meer over de mogelijkheden.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

09 375 31 61 info@artoria.be

Bedrijfsuitje op maat in Gent

Het bedrijfsuitje is het ideale moment om uw medewerkers eens in de bloemetjes te zetten. Daarom is het een goed idee om na te denken over welke activiteiten het beste bij uw bedrijf en medewerkers passen. Als u uw bedrijfsuitje in Gent of omgeving door ons laat organiseren, zorgen we graag voor een resultaat op maat, zodat u ten volle geniet van deze dag.

Doe inspiratie op

Bij Artoria bieden we een breed aanbod aan activiteiten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thematische gidstocht of een scherminitiatie. U vindt ons uitgebreide aanbod alvast in onze inspiratiebrochure. Al onze activiteiten worden begeleid door professionals met een ruime kennis over Gent.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een bedrijfsuitje in Gent organiseren? Dan helpen we u graag bij het samenstellen van de perfecte dag. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u belt naar 09 375 31 61 of een e-mail stuurt naar info@artoria.be.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

 
 

Artoria
Woestijnegoedlaan 16
9032 Gent – Wondelgem

Kantoor: Botermarkt 9, 9000 Gent