Leuke teambuilding

  • Unieke activiteiten
  • Begeleiding van A tot Z
  • Uw dag op maat

Bent u op zoek naar een leuke teambuilding? Dan helpt Artoria u graag bij het organiseren van een creatieve teambuilding in Gent of omgeving. Op deze manier leert u de stad en uw collega's beter kennen. Ontdek snel de verschillende mogelijkheden.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

09 375 31 61 info@artoria.be

Een leuke en creatieve teambuilding op maat van uw bedrijf

Een goede en leuke teambuilding zorgt voor een ideale mix tussen inspanning en ontspanning. Daarom bieden we een brede waaier aan activiteiten aan voor een creatieve teambuilding. Daarbij speelt uw dag zich af op diverse, unieke locaties in de stad Gent. In het aanbod vindt u activiteiten zoals een nocturne in het Belfort of een luxueuze culinaire wandeling. Doe alvast inspiratie op met onze brochure voor uw leuke teambuilding in Gent. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de organisatie van een creatieve teambuilding in het Meetjesland of de Leiestreek.

Een dag op maat van uw bedrijf

Een creatieve teambuilding is ook het ideale moment om uw medewerkers eens goed te verwennen. Dit doet u bij ons door te kiezen voor een van de verschillende arrangementen, maar uiteraard bent u van harte welkom met eigen ideeën. Uw dag is altijd op maat van uw bedrijf.

Plan vandaag nog uw teambuilding in

Bent u volop op zoek naar de ideale, leuke teambuilding? Prik dan alvast een datum en denk na over de verschillende activiteiten om deze dag onvergetelijk te maken. Bel voor meer informatie naar  09 375 31 61 of stuur een e-mail naar info@artoria.be.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

 
 

Artoria
Woestijnegoedlaan 16
9032 Gent – Wondelgem

Kantoor: Botermarkt 9, 9000 Gent