Chocoladewandeling Gent

  • Unieke activiteiten
  • Begeleiding van A tot Z
  • Uw dag op maat

Een chocoladewandeling in Gent is een leuke belevenis voor kleine en grote groepen. België staat dan ook gekend als het chocoladeland bij uitstek en Gent speelt hier een belangrijke voortrekkersrol in. Artoria helpt u graag bij het organiseren van diverse gidstochten voor groepen met een professionele gids.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

09 375 31 61 info@artoria.be

Ontdek de smaken van de stad tijdens een chocoladewandeling in Gent

In de chocoladewandeling komt u meer te weten over de geschiedenis van dit zwarte goud en het belang van de haven van Gent hierbij. Tijdens deze tocht ontdekt u en uw gezelschap allerlei lokale lekkernijen en wordt er halt gehouden in de lekkerste chocoladewinkels van de stad. Wat dacht u bijvoorbeeld van een typisch Gents Draakje te verorberen onder het Belfort?

Diverse culinaire wandelingen

Een chocoladewandeling is de ideale activiteit voor het bonte gezelschap van ieder bedrijf. Daarbij is het mogelijk om al de activiteiten van uw teambuilding of personeelsfeest aan ons toe te vertrouwen. Hierbij zorgen we er voor dat de dag verloopt volgens uw wensen en verwachtingen. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw chocoladewandeling te eindigen met een culinair hoogtepunt, zoals een driegangenmenu met echte Gentse klassiekers.

Reserveer uw wandeling

Wilt u graag een chocoladewandeling in Gent organiseren? Dan reserveert u deze activiteit eenvoudig door te bellen naar 09 375 31 61. Of stuur een e-mail naar info@artoria.be. U kunt altijd bij ons terecht voor meer informatie over de diverse activiteiten en met al uw vragen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

 
 

Artoria
Woestijnegoedlaan 16
9032 Gent – Wondelgem

Kantoor: Botermarkt 9, 9000 Gent