Kookworkshop bedrijven

  • Unieke activiteiten
  • Begeleiding van A tot Z
  • Uw dag op maat

Artoria organiseert op regelmatige basis een kookworkshop voor bedrijven. In deze workshop leren u en uw medewerkers echte Gentse klassiekers bereiden om uw vingers bij af te likken. Na het koken krijgt u uiteraard uitgebreid de tijd om van al dat lekkers te eten. Vraag snel naar de mogelijkheden voor uw volgende teambuilding.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

09 375 31 61 info@artoria.be

Waarom kiest u voor een kookworkshop voor bedrijven?

Een kookworkshop voor bedrijven is een goede teambuilding activiteit. Samen koken zorgt er immers voor dat de collega's elkaar op een andere manier beter leren kennen. Bovendien worden deze workshops altijd begeleid door een professional met een ruime keukenervaring. Zo slaagt iedereen erin om de perfecte waterzooi of stoofvlees op tafel te toveren. Nadien heeft u uitgebreid de tijd om te tafelen en bij te kletsen.

Culinaire activiteiten voor bedrijven

Bij Artoria doen we er alles aan om uw bedrijf op een originele manier kennis te laten maken met de smaken van Gent. Dit kan door het organiseren van een kookworkshop voor bedrijven, maar ook door een stadstocht over het culinaire Gent of een bezoek aan een restaurant.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u graag meer weten over de kookworkshop die wij organiseren voor bedrijven? Dan vertellen we u hier graag alles over als u belt naar 09 375 31 61 of een e-mail stuurt naar info@artoria.be. U kunt altijd bij ons terecht voor meer informatie over de diverse activiteiten voor bedrijven.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

 
 

Artoria
Woestijnegoedlaan 16
9032 Gent – Wondelgem

Kantoor: Botermarkt 9, 9000 Gent