Congres organisator

  • Unieke activiteiten
  • Begeleiding van A tot Z
  • Uw dag op maat

Bent u op zoek naar een congres organisator voor een event in Gent of omgeving? Dan is Artoria de professionele partij die u verder helpt. We begeleiden u graag bij de organisatie en zorgen ervoor dat de bezoekers van uw congres op het einde tevreden huiswaarts keren. Neem gerust contact met ons op om uw plannen te bespreken.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

09 375 31 61 info@artoria.be

Waarbij helpt een congres organisator u?

Een goed congres is een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom wilt u ook dat alles tot in de puntjes geregeld is. Als congres organisator zorgen we ervoor dat u maar een aanspreekpunt nodig heeft voor de hele organisatie. We helpen u met de uitnodiging, de locatie, de catering en meer. Als u dat wenst nemen we uw gasten mee op een ontspannend tripje door de stad Gent. Zo bent u er zeker van dat uw gasten een onvergetelijke tijd beleven tijdens uw congres.

Uw congres op maat

We dragen flexibiliteit hoog in het vaandel. We nemen als congres organisator dan ook altijd uitgebreid de tijd om naar u te luisteren en om uw vragen te beantwoorden. Zo weet u zeker dat uw congres volgens uw verwachtingen verloopt en ze zelfs overtreft. Wilt u meer weten over de mogelijke locaties voor uw congres of onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 09 375 31 61 of stuur een e-mail naar info@artoria.be.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

 
 

Artoria
Woestijnegoedlaan 16
9032 Gent – Wondelgem

Kantoor: Botermarkt 9, 9000 Gent