Personeelsfeest Gent

  • Unieke activiteiten
  • Begeleiding van A tot Z
  • Uw dag op maat

Bij het organiseren van een personeelsfeest in Gent komt er heel wat kijken. Daarom laat u de organisatie over aan het team van specialisten van Artoria. Wij luisteren graag naar uw wensen en verwachtingen om er een onvergetelijk evenement van te maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

09 375 31 61 info@artoria.be

Een personeelsfeest in Gent om nooit te vergeten

Hoe ziet het ideale personeelsfeest in Gent er voor u uit? Wilt u graag een uitgebreid diner of een picknick? Of wilt u graag met uw medewerkers de stad verkennen? Wat uw plannen ook zijn, wij leiden graag alles in goeden banen zodat u ten volle geniet van u personeelsfeest in Gent. We hebben een jarenlange ervaring en beschikken over diverse professionele partners. Daarbij stopt onze expertise niet bij de stadsgrenzen en bieden we ook mogelijkheden aan in de rest van Oost-Vlaanderen.

Ontdek en beleef de stad

Wilt u een personeelsfeest dat meer is dan uw medewerkers verzamelen in een zaal? Dan is het een leuk idee om te kiezen voor een originele activiteit, zoals een gidstocht door de stad of een bezoek aan een art deco filmzaal. We bieden diverse mogelijkheden aan voor kleine en grote groepen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u met ons in zee gaan voor de organisatie van uw personeelsfeest in Gent of omgeving? Dan zorgen we graag voor een resultaat op maat als u belt naar 09 375 31 61 of stuur een e-mail naar info@artoria.be.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

 
 

Artoria
Woestijnegoedlaan 16
9032 Gent – Wondelgem

Kantoor: Botermarkt 9, 9000 Gent